Az Intelligens MLM Lista Titkos Fegyvere

írta Email Marketing

Hogyan növekszik az MLM lista gyorsan?

Ma arról fogok beszélni, hogy hogyan növekszik az MLM lista gyorsan a blogolásnak köszönhetően.

Bizonyára láttál már Te is profi blogokat, amik egy csomó forgalmat kapnak, és rengeteg hozzászólás és bejegyzés van rajtuk, és nem úgy tűnik, hogy bármiben is hiányt szenvednének.

Hogyan csinálják?

Nagyon kevés kivételtől eltekintve, lefogadom, hogy van egy dolog ami mindegyikben közös. Ez a közös pont, hogy mindegyik használ értesítő emaileket az olvasóinak és így támogatja a forgalmat az új bejegyzésnek.

Ha nem működtetsz email marketing szoftvert az oldaladon, hogy növeld az email listádat, akkor egyszerűen eldobod magadtól egy hatalmas darabját a forgalomnak, hogy a látogatóid folyamatosan visszamenjenek, mert nem fognak visszamenni ha nem értesíted őket folyamatosan.

Itt van néhány ok ami miatt fontos egy MLM bloggernek az email lista:

 • Az értékes tartalomra a látogatók feliratkoznak és tartani tudod a kapcsolatot velük, ahelyett, hogy csak egyszer elolvasnak néhány dolgot és otthagynak örökre.
 • Az RSS nem elég, mert a legtöbb ember nem használ RSS-t, és azok akik használnak nem ellenőrzik rendszeresen, ezzel szemben az emailfiókját mindenki rendszeresen megnézi.
 • Egy email az személyes és sokkal közvetlenebb módja, hogy elérd az olvasóidat. A blogbejegyzést bárki láthatja, de egy emailt közvetlenül csak a címzett.
 • Az email kereskedelmi természetű. Az emberek elvárják, ha feliratkoznak az értékes tartalomra, akkor különleges dolgokat, ajánlatokat, akciókat kapjanak emailben, és persze tanulhassanak belőlük, hogy hogyan kell megoldani a problémájukat.
 • Különböző tanulmányok és vizsgálatok bizonyítják, hogy az email marketing az egyik leginkább költséghatékony módja az üzlet megkötésének.

Ezeket szem előtt tartva, ha nem építesz még saját email listát, akkor itt az ideje, hogy elkezdd.

Lényegét tekintve, az email marketing egyszerűen azt jelenti, hogy kapcsolatokat építesz az emberekkel emailben, mely kapcsolatok egy idő után növelik az MLM üzleted.

A lehetőségek végtelenek: Bemutathatod az új termékeidet vagy szolgáltatásaidat. Köszönet a hűséges ügyfeleknek, további ajánlatok. Exkluzív ajánlatok küldése. Kérhetsz visszajelzést az elégedettségről.

Egy sikeres email marketing programban a hangsúly a tájékoztatáson van, és még szórakoztatja is a feliratkozót, vásárlót. Így egy értékes részének érzik magukat az emberek egy közösségnek, és nő a személyes márkaneved.

Hogyan építs gyorsan MLM listát?

Amit el kell kezdened azok a következők:

 • Hozz létre egy értékes feliratkozás ösztönzőt, amit a feliratkozók azonnal megkapnak. Ez teljesen ingyenes, ugyanúgy mint a hírlevél. Ajánlhatsz egy érdekes jelentést, egy praktikus ellenőrző listát, hozzáférést egy érdekes oktató videóhoz, egy információs terméket, vagy bármi mást, ami fontos és érdekes lehet a megcélzott célpiacon.
 • Tegyél a blogodra egy feliratkozó panelt (opt-in box) és mellé a vonzó ajánlatodat az oldalsávba, vagy a fejlécbe, legyen róla egy kép ami a feliratkozás ösztönzőt mutatja amit az emberek megkapnak. Így vonzza a szemet és az olvasók könnyebben feliratkoznak.
 • Legyen egy felhívás, hogy iratkozzon fel az olvasó, minden egyes bejegyzés alatt, vagy még jobb, hogy a feliratkozó box közvetlenül ott van, és azonnal fel tud iratkozni, ahelyett, hogy kattintani kellene máshová.
 • Tegyél említést a vonatkozó bejegyzéseknél, ha van ingyenes ajánlatod ami ahhoz kapcsolódik. Például, ha írsz egy bejegyzést, hogy hogyan kell videót készíteni a blogra, és van egy ingyenes anyagod a videó marketingről, akkor említsd meg közvetlenül a bejegyzésben.
 • Folytasd a több értékes tartalom megosztását, amit odaadsz a feliratkozások fejében. Miután a különböző ösztönzők segítenek elérni több embert, ez lehetővé teszi, hogy gyakrabban beszélj az embereknek a levelező listádon.
 • A szociális média oldalakon kérd meg a követőidet, hogy iratkozzanak fel a listádra, természetesen itt is valami értékes ajándék anyagért cserébe.
 • Tartsd mindig frissen a listát, távolítsd el az érvénytelen emailcímeket, akik a továbbiakban nem akarnak több információt kapni, ez segít alacsonyan tartani a spam panaszokat.

Érezd jól magad! A cél az, hogy az ügyfelek egy idő után csatlakozzanak. Sokan közülük élvezni fogják ugyanazt a dolgot csinálni mint Te. Légy kreatív. Tedd meg ezeket a dolgokat, és arasd le a jutalmat!

Függetlenül attól, hogy van egy nagy, vagy egy kis forgalmú blogod, a lista építés lehetővé teszi, hogy maximalizáld a blogodba tett erőfeszítések eredményét.

Ne hagyd, hogy a forgalom veszendőbe menjen. A feliratkozóid alkotják majd a hűséges követőidet a következő években.

Hogyan tovább?

Kattints a piros gombra és nézd meg azt a marketing rendszert amit én is használok!

Mert ez az intelligens MLM lista titkos fegyvere!

van itt valami ami érdekelhet

Én ezt a marketing rendszert használom.

Kérd a hozzáférést és megmutatom!

Beréti Menyhért

Beréti Menyhért

Modern Hálózatépítés Szakértő

Szakterületem a blog központú értekesítési csatornák tervezése és kivitelezése hálózatépítőknek. 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Amit tanítok azt én is mindennap használom a blogok és értékesítési csatornák építése közben. A Modern Hálózatépítést és annak technikai megvalósítását mutatom be a cikkekben és az oktatóanyagokban.

Megosztás