Hogyan csinálj pénzt ha nem csatlakoznak?

írta Üzletépítési Tippek

Hogyan csinálj pénzt azokból az emberekből akik nem csatlakoznak hozzád?

Ahogyan építed az üzletedet, tapasztalhatod, hogy az emberek 95-99%-a nem szeretne csatlakozni hozzád. Őket nem érdekli, mivel valószínűleg valami mást keresnek ami megfelel az igényeiknek.

Tehát, ha nincs egy módszered arra, hogy pénzed legyen azokból az emberekből akik nem akarnak csatlakozni hozzád, akkor ez azt jelenti, hogy kimaradsz egy hatalmas jövedelmi lehetőségből.

Ezen felül az üzleted költségeit a saját zsebedből kell finanszíroznod, és ez nagy hiba (természetesen az elején mindenképpen így van, de csak egy rövid ideig).

Az egyik oka, hogy számos network marketing vállalkozó abbahagyja, hogy nem termel elegendő pénzt a vállalkozás fenntartására.

Lényegében a reklám és az általános üzleti költségei meghaladják a nyereségét és tönkre megy, mert nem tudott eleget eladni.

Ez egy gyakori probléma az ágazatban – amíg tart a pénz addig fut az üzlet és amikor elfogy, sok üzletépítő feladja.

Van azonban egy olyan stratégia, amit minden okos marketinges alkalmaz, hogy a pénzforgalom meglegyen az online hálózatépítés fenntartásához.

Ezt úgy hívják Funded Proposal, egy olyan marketing rendszer, ami minden szükséges eszközt tartalmaz ami az online hálózatépítéshez kell.

Ez a network marketing üzleteket támogató rendszer arra szolgál, hogy ha nem csatlakoznak hozzád, akkor is biztosítsa a jövedelmed, fedezze a költségeket a kezdetektől fogva – ez egy nagyon okos dolog!

Ez úgy érhető el, hogy olyan olcsó termékeket forgalmazol a rendszer által, ami az összes network marketing üzletépítőnek kell, mert létszükséglete, és ezek segítségével tudja futtatni az üzletét az interneten.

Ezeket összefoglaló néven úgy hívjuk, hogy affiliate termékek

Az okos dolog ezekben a támogató rendszerekben, hogy nagyon kevés erőfeszítés kell hozzá – teljesen automata módon tudod használni.

Tudsz használni, bannereket, blogot vagy weboldalt és különböző automata válaszadókat, valamint cikkeket és leírásokat az új termékekről amelyek segítenek az érdeklődőknek jövedelmezően építeni a network marketing vállalkozásukat.

A másik dolog ami jó benne, hogy már a kezdetektől fogva lehetőséged van arra, hogy jutalékokra tegyél szert.

Amelyek segítségével finanszírozhatod a reklám és működési költségeket az elsődleges network marketing üzletedben, ez a nyereség egyenesen a bankszámládra megy, amivel finanszírozhatod az életmódodat!

Így az érdeklődők eltartanak, és fizetnek azért mert network marketing szakértőként ismernek meg téged.

Mert adtál nekik egy jó rendszert, amit ők is olcsón megvehetnek és ugyanúgy tovább eladhatják a náluk érdeklődőknek és leendő munkatársaiknak akik szintén jövedelmet kereshetnek belőle egyszerűen!

Ha úgy döntesz, hogy nem használod ezt az okos stratégiát, akkor csődbe fogsz menni, mielőtt bármilyen sikert elérnél a online hálózatépítésben.

Több pénzt veszítesz mint amennyit a network marketing üzletben keresel?

Ezután állíts be magadnak egy online hálózatépítést támogató rendszert és hozz létre több bevételi forrást az üzleti költségeid fedezésére!

Kattints a piros gombra és nézd meg a mindent tartalmazó online marketing platformot az üzleted fejlesztéséhez!

van itt valami ami érdekelhet

Én ezt a marketing rendszert használom.

Kérd a hozzáférést és megmutatom!

Beréti Menyhért

Beréti Menyhért

Modern Hálózatépítés Szakértő

Szakterületem a blog központú értekesítési csatornák tervezése és kivitelezése hálózatépítőknek. 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Amit tanítok azt én is mindennap használom a blogok és értékesítési csatornák építése közben. A Modern Hálózatépítést és annak technikai megvalósítását mutatom be a cikkekben és az oktatóanyagokban.

Megosztás