Miért kell neked az MLM blog?

írta Blog Marketing

Fogalmad sincs, hogy miért kell az MLM blog, ha online akarsz hálózatot építeni?

Hülye kérdésnek tűnhet, de azt hiszem, hogy a legtöbb MLM üzletépítő nem ismeri a valódi okát annak, hogy miért kell a blog. És nem tudják, hogy miért nem keresnek annyit amennyit reméltek. Remélem, hogy a mai bejegyzés segít egy kicsit a mélyére ásni és megtalálni a válaszokat, így közelebb kerülhetsz az áhított sikerhez.

Miért kell az MLM blog?

Sokak számára a blogírás csak úgy kezdődik, hogy gondolnak egyet és azt mondják “Szeretnék egy saját blogot”. Látnak egy sikeres blogot és feltételezik, hogy nekik is fog menni és ők is pénzt keresnek a blogírással.

De a probléma az, hogy nincs egy kidolgozott tervük.

  • Nem tervezik meg a célzott online jelenlétet.
  • Nem tervezik meg, hogy hogyan növekszik a hűséges közönség.
  • És ami a legrosszabb, nem csinálnak pénzügyi tervet.

Akár csak most kezded, vagy már egy ideje foglalkozol a blogírással, megéri (szó szerint), hogy egy lépést vissza lépsz, és megvizsgálod ténylegesen, hogy miért írod az MLM blogot, hogy jó úton haladsz, hogy elérd a céljaid.

Bár van néhány példa arra, hogy valaki csak a véletlen napi gondolatait osztja meg és nő a közönsége, ez nem általános. A legsikeresebb blogok esetében a hangsúly mindig valami egyedit adni a közönségnek.

Tehát akkor is ha egy anyuka vagy aki az anyaság kalandjait osztja meg, vagy egy diák aki az egyetemi évekről ír, találni kell egy fő hangsúlyt, és egyedi tervet készíteni, ami segít növelni a hűséges közönséget. Ez az egyediség lesz ami felhívja az emberek figyelmét rád.

Mégis, hogy bármennyire vagy egyedi, nem fog varázsütésre növekedni a közönség. Nincs olyan, hogy írsz egy pár blogbejegyzést ezen a héten, és elvárod, hogy hatalmas forgalmad legyen. A közönség növelése időt vesz igénybe, és kemény munkát, és még egy kis pénzt is.

Az mlm blog forgalom növeléséről már írtam nem rég. Ha elégedett vagy egy kis olvasótáborral az is rendben van, de ha azt akarod, hogy sok látogatód legyen, akkor tervet kell készíteni.

Végül, ha nincs pénzügyi terved az a legrosszabb, mert nem tudsz profitot termelni. A pénzügyi terv megkönnyíti a kialakítását a kezdetekben a többi tervnek a blog körül.

Szükség van továbbá a nagy forgalmi számokra, hogy pénzt keress az elhelyezett reklámokból.
Egy következő bejegyzésben fogok beszélni a bevételi módszerekről és segítek kialakítani egy pénzügyi tervet neked.

Ha már blogot írsz, de még nem gondoltál ezekre a dolgokra, ne aggódj. Még nincs minden veszve. Bár könnyebb elkezdeni egy tervet a kezdetektől fogva, mindent meg lehet javítani. Ez a szépsége az internetnek – mindent meg lehet változtatni és nem kerül sokba megcsinálni.

Akár el is kezdheted az ötletgyűjtést most.

  • Mi az amitől egyedi leszel?
  • Miért jönnek az emberek, hogy elolvassák a tartalmadat?
  • Hogyan növeld az MLM blogod forgalmát?
  • Hogyan fogsz pénzt keresni a bloggal?

 Csak írj össze annyi ötletet amennyit találsz, és ne aggódj, ha most nem jönnek olyan gyorsan. Figyeld az MLM blog tippeket mert már írtam többször ezekről a témákról. Mindig vannak újabb ötletek amiket közzéteszek, hogy segítsek neked.

Miért kell az MLM blog?
Egy dolgot tudok mondani, amióta elkezdtem a blogírást rendszeresen, megváltozott az üzletem teljesen.

van itt valami ami érdekelhet

Én ezt a marketing rendszert használom.

Kérd a hozzáférést és megmutatom!

Beréti Menyhért

Beréti Menyhért

Modern Hálózatépítés Szakértő

Szakterületem a blog központú értekesítési csatornák tervezése és kivitelezése hálózatépítőknek. 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Amit tanítok azt én is mindennap használom a blogok és értékesítési csatornák építése közben. A Modern Hálózatépítést és annak technikai megvalósítását mutatom be a cikkekben és az oktatóanyagokban.

Megosztás