Miért nem indul be az MLM üzlet neked?

írta Online Hálózatépítés, Üzletépítési Tippek

Még mindig küzdesz az MLM üzletedben mert nem akar csatlakozni senki, vagy csak nagyon nehezen?

Valószínűleg már van egy cég amiben érdekelt vagy, és nem csak azért mert szereted a termékeket. Azért vagy benne mert láttál egy lehetőséget, hogy pénzt is fogsz keresni.

Csak nem mondták meg neked mikor beléptél, hogy ők sem tudják, hogyan kell az interneten üzletet építeni.

Ez egy rendkívűl szomorú dolog, hogy a szponzorok nagyon nagy százaléka egyáltalán nem ismeri az online hálózatépítés stratégiáit, amit át tudna adni a hozzá csatlakozó embereknek.

A tény az, hogy a MLM üzletépítők 97%-a küzd a vállalkozásában – több pénzt veszít, mint amennyit keres!

Jelenleg 4 fő problémáját látom az MLM vállalkozónak.

Vessünk egy pillantást rájuk:

1. Minőségi érdeklődők hiánya

Ez egy hatalmas probléma az mlm iparban és régóta kísérti a sok üzletépítőt.

Az igazság az, hogy az érdeklődők az éltető eleme az üzletednek. Nélkülük az üzleted összeomlik és meghal.

Nem a cégedről beszélek aminek a termékeit forgalmazod, mert az működhet nélküled is.

Hanem a Te üzletedről, mert ugyanis minkor úgy döntesz, hogy MLM vállalkozó leszel, akkor valóban vállalkozóvá kell válnod, és neked egy külön üzleted lesz ami a forgalmazott termékek cégétől független, annak ellenére, hogy tőlük kapod a pénzt.

A legtöbb MLM üzletépítő viszont erről nem is tud, vagy nem képes felfogni, hogy neki nem az MLM céget kell építenie, hanem saját magát. Saját maga tudását, személyes értékét kell megmutatnia a piacon és így válik vonzóvá az érdéklődők számára.

Nézzük, hogyan tudsz az élre törni az üzletépítők között és sok ember számára értéket adni.

Szükséged lesz rá, hogy létrehozz egy minimum 15-30 célzott érdeklődőt naponta, annak érdekében, hogy pénzt keress az üzletedben. Ne feledd nem véletlenül használom a “célzott” szót…

A cél az, hogy vonzzad az embereket, akiket ÉRDEKEL, hogy mit tudsz ajánlani. Azok az emberek fognak feliratkozni az oldaladon és Ő nekik tudsz értékesíteni.

A legtöbb ember küzd ezzel, mert meg kell kérniük a családtagjaikat, a barátaikat és idegeneket akikbe belebotlik, hogy csatlakozzanak hozzájuk vagy vásároljanak tőlük. Azok az emberek nem jelentkeztek, hogy MLM vállalkozást akarnak kezdeni. Tehát eleve sikertelenséggel kezdik.

Ha még mindig a régi marketing módszereket követed, hogy írsz egy névlistát, és hívogatod az embereket, akkor nem fogsz találni minősített érdeklődőket.

Szóval, hogyan lehet kezelni ezt a problémát?

El kell kezdened használni a modern érdeklődő generáló stratégiákat! A legfontosabb az, hogy a megfelelő képzések a különböző marketing stratégiákhoz ma már könnyen elérhetőek.

Így pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Válassz ki egy párat, olyat ami rezonál veled, illik a személyiségedhez, tanuld meg alaposan, amíg mestere nem leszel.

Összpontosíts csak egy-egy stratégiára, és jobb eredményeket fogsz elérni, mint ha megismernéd és megtanulnád egyszerre az összeset!

Én személy szerint a blogközpontú értékesítési csatornákat helyezem előtérbe, és ezt mutatom be itt neked, ezért vagy itt és olvasod amit írtam…

Nem ismerek hatékonyabb és eredményesebb automata szponzoráló gépezetet, mint a blogközpontú értékesítési csatorna.

Nézzük a következő fő problémát!

2. A pénzhiány

Ez egy gyakori probléma az ágazatban – amíg tart a pénztartalék addig megy az MLM üzletépítés, de sok üzletépítőnek nincs tartaléka!

Nézzük, hogyan lehet ezt megoldani?

Először is, amikor ez a helyzet áll elő valakinél, akkor valószínűleg nem volt pénz arra, hogy a kezdeti befektetéseket fedezze, de látta a lehetőséget, és megpróbálta kitalálni azt, hogy a dolgok hogyan történnek.

De nem vette észre, hogy szükségesek a pénz források, hogy az üzletet üzemben tartsa minden hónapban. És a szponzora sem mondta el neki, hogy mennyibe fog kerülni a vállalkozás finanszírozása.

Szóval, kérjél kölcsön pénzt a vállalkozásod számára?

Meg kell fizetni az üzlet árát, oktatások, utazások, események, rendezvények, stb… A havi kiadások elérhetik akár a 200 000 ft-ot is.

Tehát, ha gyenge a készpénz forgalmad, nem elég a pénz, hogy fedezze az üzleti költségeidet, akkor a saját zsebedből kell finanszíroznod az üzletedet.

Ezután kezdődik az, hogy az értékesítésre (eladásra-tukmálásra) összpontosítasz, a megoldások felkínálása helyett, mert kétségbeesett vagy.

Ne feledd, a network marketing üzletet a pénzügyi szabadság miatt kezdted el, de a pénzhiány egy rosszabb helyzetbe hoz mint voltál azelőtt, mielőtt elkezdted.

Az apró jutalékokból nem leszel képes fenntartani az üzletedet, és az egészet magadnak kell fizetned mert nincs annyi bevételed.

Ez nem ideális egyáltalán.

Szóval, hogyan lehet kezelni ezt a problémát?

Be kell vezetned az affiliate marketing megoldást és létrehozni, vagy használni egy már meglévő, úgynevezett funded proposal rendszert.

Egy ilyen marketing rendszer az amire minden MLM üzletépítőnek szüksége van aki az interneten akar ügyfeleket szerezni vagy új üzlettársakat csatlakoztatni.

Ez biztosítja, hogy nem lépsz ki az üzletedből, mert ez biztosítja az üzleted költségeit a kezdetektől fogva! Ez nagyon okos dolog!

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt csinálj azokból az emberekből is akik nem csatlakoznak az üzletedhez.

Minden okos MLM üzletépítő használja ezt a stratégiát, aki már tud róla. Ha Te még eddig nem tudtál róla, akkor a legokosabb amit tehetsz, hogy beszerzel egy ilyen rendszert, összerakod és elkezded használni.

Ehhez kapsz segítséget itt a blogon is, és a képzéseimen is. De lehetőséged van teljes kivitelezést és konzultációt is kérni.

A következő probléma a …

3. A Marketing képzés hiánya

A legtöbb MLM üzletépítő a megfelelő marketing képzés hiánya miatt hagyja el az iparágat, különösen érvényes ez az online marketing képzésekre.

Ha nem rendelkezel a megfelelő képzéssel akkor több pénzt fogsz veszíteni, mint amennyit keresel az üzleteddel. Ha megpróbálod kitalálni, hogy hogyan kell csinálni az üzletet az interneten, biztosra mondom elveszel az erdőben!

Szóval, hogyan lehet leküzdeni ezt a problémát?

Szükséged lesz egy képzési rendszerre, ami tartalmazza az összes élvonalbeli marketing technikát amit az interneten használni érdemes. Ha azt szeretnéd, hogy legyen esélyed ezen a nagyon erős versenypiacon.

El kell töltened egy kis időt a személyes oktatásoddal és növekedéseddel, és megtanuld, hogy hogyan kell eladni a legfontosabb eszközt – MAGADAT az interneten.

Ehhez szintén kaphatsz hozzáférést mert előkészületben vannak az oktató anyagok.

Már most is rengeteg ingyenes cikket olvashatsz itt az oldalon, itt minden az online hálózatépítésről szól. Szóval olvass, tanulj, és kezdd el megvalósítani.

A negyedik probléma amit látok az a …

4. A sokszorosítás hiánya

A legtöbb MLM üzletépítő dolgozik éjjel – nappal, új forgalmazókat szponzorál, majd állandóan ismételnie kell a folyamatot újra és újra a folyamatos lemorzsolódás miatt.

Amikor eredményeket érsz el az üzletben, szeretnéd, hogy a csapatod duplázza a sikeredet, különben nem fog tudni növekedni a szervezet.

Szóval, hogyan lehet megoldani ezt a problémát?

Rá kell tenni a csapatot egy marketinget oktató rendszerre, így fognak kapni megfelelő képzést és eszközöket, hogy elérjék a szintet, és elinduljanak a sikerre vezető úton.

Egy jó rendszer elvégzi ezt, és segít elérni az eredményeket, amiket az egyének kitűznek maguknak.

Kattints a piros gombra, és megtanulhatod lépésről lépésre, hogyan kell piacra lépni a Te MLM üzletedben, mint ahogyan a top keresők teszik, anélkül, hogy üldöznék a családtagjaikat és a barátaikat, vagy hideg hívásokat csinálnának!

Kattints a piros gombra!

van itt valami ami érdekelhet

Én ezt a marketing rendszert használom.

Kérd a hozzáférést és megmutatom!

Beréti Menyhért

Beréti Menyhért

Modern Hálózatépítés Szakértő

Szakterületem a blog központú értekesítési csatornák tervezése és kivitelezése hálózatépítőknek. 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Amit tanítok azt én is mindennap használom a blogok és értékesítési csatornák építése közben. A Modern Hálózatépítést és annak technikai megvalósítását mutatom be a cikkekben és az oktatóanyagokban.

Megosztás