MLM blog forgalmi stratégiák

írta Blog Marketing

Top 10 MLM blog forgalom generáló stratégia

A blogokkal egyszerűen lehet létrehozni egy online jelenlétet, akár személyes vagy üzleti okok miatt.

Egy MLM blogot el lehet kezdeni ingyen is, és azonnal kiküldeni a tartalmat az internetre. De mire jó a tartalom, ha nem olvassa senki?

Íme tíz ötlet, hogy a forgalmad meg legyen az MLM blogodon, ami szükséges a túléléshez.

Az összes sikeres blog az interneten már átélt több száz kudarcot. A blogírás egy üzleti tevékenység, tehát egy üzleti honlap.

Ha nem vagy hajlandó időt beletenni, és komolyan kezelni, akkor nem leszel elégedett és a blog felfuttatása hosszú idő lesz. 

Ez azt jelenti, hogy a sikertelen MLM bloggerek nem veszik komolyan a blogolást. 

Többnyire az új bloggerek nincsenek felkészülve a munkára, hogy elvégezzék és sikeresek legyenek. 

Ha a blogod szép és jó a felépítése, még nem azt jelenti, hogy az emberek egyből csatlakoznak hozzád.

Csak akkor fognak csatlakozni, ha folytatod az írást és videózást hosszú időn keresztül, és okot adsz nekik arra, hogy újra és újra felkeressék a blogodat és kedveljék amit mondasz nekik.

10 forgalmi ötlet az MLM blogodhoz

1. Friss Tartalom:

Senki nem akarja, hogy úgy nézzen meg egy blogot nap nap után, hogy ugyanazokat a blogbejegyzéseket olvassa. Frissítsd a blogod tartalmát minimum háromszor egy héten. Ez könnyebb lesz, ha egyszerre többet írsz és feltöltöd őket a megfelelő időkben.

2. Cikk Marketing:

Az a célpiac, amit választottál az MLM blogodnak, az egy olyan kell legyen ami Téged érdekel és értesz hozzá. Ha érdekes a számodra, akkor több időt foglalkozol vele. Létrehozni a tartalmat nem csak a blogon kell, hanem használni kell több forrást, hirdetni a blogot, hogy az emberek megtalálják.

3. Szociális Hálózatok:

Ilyen oldalak minden felé vannak az interneten. Facebook, Google+, Twitter, YouTube és vagy egy tucat másik. Te is csatlakozhatsz csoportokhoz, hasonló gondolkodású emberekhez, akik szintén MLM bloggerek, illetve vállalkozók. Oszd meg a blogcikked linkjét egy bejegyzésben ha írtál egy értékes tartalmat amiből tanulhatnak az emberek!

4. Offline Marketing:

Ez az, amikor viszik a hírét az MLM blogodnak. Beszélnek az emberek a barátoknak, a családjuknak és az idegeneknek is rólad. Offline találkozások alkalmával adj névjegykártyákat az embereknek amin rajta van a blogod címe. Matricázd fel az autódat a blogod domain nevével és címével! Az emberek befogják írni a blogod címét a Google keresőbe.

5. Használj RSS-t:

Az olvasók feliratkozhatnak a frissítésekre és megkapják emailben, ha új tartalmat írsz. Ez egy módja annak, hogy lépést tartsanak a bloggal anélkül, hogy egész nap online lennének.

6. Küldd el a tartalmat a Blog Keresőknek:

Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben rangsorolva legyen a blogod. Google és a Yahoo, ez a kettő a legnépszerűbb kereső amik bejárják a blogod oldalait. Ez nem garancia arra, hogy kiemelkedő helyet fog elfoglalni, de a munkát megéri.

7. Fórum Látogatás:

Ha kezdő MLM blogger vagy, akkor marketingezned kell magadat, hogy megtaláld a forgalmat és pénzt keress. Legyél tagja üzleti fórumoknak, otthoni munka fórumoknak és egyebeknek, és segítsd az embereket és oszd meg az ötleteket. Adj hozzá egy egy linket a blogodról az aláírás sorban, hogy mások is megtaláljanak téged.

8. Látogass másik MLM blogokat a témádban:

Mutasd meg az elismerésedet azok iránt akik ellátogattak a blogodba és hozzászóltak. Ez a kedvesség, ami megmutatja másoknak, hogy nem csak a blogodat reklámozod egyedül. Adj egy egy linket a blogodra az értékes megjegyzéseid mellé.

9. SEO Marketing:

Amit írsz az legyen releváns tartalom és olyan kulcsszavakkal ellátott amit a célcsoportod használ. Kulcsszó sűrűség 1-3%-a az összes szónak a cikkedben, ezzel a kereső motorok jobban rangsorolhatnak. A kulcsszavakat mindig kutatásra alapozd, hogy megtaláld a legnépszerűbb szavakat amiket a piacod használ.

10. Videó Megosztók:

Csinálj a tartalmadhoz egy egy rövid videó ajánlót és töltsd fel videó oldalakra, mint a YouTube. Az emberek meg találják és ha a videó alá teszed a blogod linkjét akkor meglátogatják a blogodat, hogy többet tudjanak meg.

Ha ezeket az ötleteket használod akkor a forgalom elindul és abba az irányba halad amelyikbe Te akarod. Ez természetesen időbe telik, de így felépíthetsz egy komoly olvasó tábort, akik szívesen vásárolnak is tőled idővel.

Kattints ide, itt találsz még MLM blog tippeket!

van itt valami ami érdekelhet

Én ezt a marketing rendszert használom.

Kérd a hozzáférést és megmutatom!

Beréti Menyhért

Beréti Menyhért

Modern Hálózatépítés Szakértő

Szakterületem a blog központú értekesítési csatornák tervezése és kivitelezése hálózatépítőknek. 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Amit tanítok azt én is mindennap használom a blogok és értékesítési csatornák építése közben. A Modern Hálózatépítést és annak technikai megvalósítását mutatom be a cikkekben és az oktatóanyagokban.

Megosztás