MLM siker stratégiák

írta Vonzás Marketing

MLM siker stratégiák: Hogyan válnak az idegenek baráttá és a barátok forgalmazókká?

Nemrég részt vettem egy képzésen népszerű internet marketing topp vezetőkkel, aminek a témája az volt amit most megosztok veled ebben a bejegyzésben.

Ez egy fontos téma, mert itt kiderül, hogy hogyan lesz az idegen érdeklődőből barát és ebből a barátból majd forgalmazó.

Először is, annak érdekében, hogy nagy sikereket érj el, meg kell ismerniük az embereknek, mielőtt értékesíthetnél, beszélgetned kell az emberekkel.

Nem, én nem arról beszélek, hogy hideg hívásokat csinálsz és felhívod telefonon az embereket. Meg kell tanulnod, hogyan kell eladni magadat, jobban mint bármi mást.

Az embereket nem érdekli a termék, vagy az üzleti lehetőséged, őket TE érdekled!

Ezért nagyon fontos a vonzás marketing az üzletben, mert ez egy nagyon erős koncepció.

Szóval, hogyan tudod eladni magadat? Láthatod, hogy a szociális média, egy nagyon erőteljes platform lehet a számodra, mint online marketinges, ha helyesen használod.

Itt a Facebook, Google+, Twitter, és Youtube oldalakról beszélek, ahol lehet barátkozni a teljesen idegen emberekkel is. Be kell kapcsolódni az emberekhez, és beszélgetéseket indítani.

A cél az, hogy kapcsolatot építs ki, bizalmat és tiszteletet.

Nincs bizalom – Nincs eladás.

Ha küzdesz az értékesítéssel, akkor lehet, hogy az emberek nem bíznak meg benned eléggé még.

Meg kell értened, hogy az emberek könnyedén fel veszik veled a kapcsolatot amikor az igényeiknek megfelel az ajánlatod, és nem kell őket meggyőzni, hogy a legjobb ajánlatod van az egész bolygón.

Fontos, hogy megmutasd nekik, hogy érdekel a problémájuk, és nem a saját érdekeidet nézed.

Íme 6 siker stratégia amivel az idegenek barátok és a barátokból forgalmazók lesznek:

1. A tudatos építkezés

Piacra lépésed előtt meg kell értened, hogy az értékesítési folyamat VELED kezdődik. Be kell bizonyítanod a tudásodat, meg kell mutatnod az erősségeidet és a tehetségedet.

Keresd meg a marketing stratégiát ami működik a számodra. Ami működik valaki másnak, nem biztos hogy működik a Te számodra. Tehát érdemes módszeresen több stratégiát és technikát és eszközt kipróbálni.

2. Adj értéket és megoldásokat

Online hálózatépítőként, pozicionálnod kell magadat, mint egy hozzáértő vezető, aki értéket és megoldásokat kínál INGYEN.

Mindig nagy értéket kell adni, és nem az üzleti lehetőséget vagy a terméket nyomni.

Kezdj el blogolni, cikkeket írni és a videó marketinget is használd, így nagy lesz az az érték amit INGYENESEN adsz.

Akár létrehozhatsz saját ebookot, videó oktató anyagokat, jelentéseket, stb, hogy bemutasd a tehetségedet és pozicionáld magad, mint egy szakértő.

3. Ajánlj valamit ami kevés pénzbe kerül de jó az értéke

Ha mindent, amit csinálsz, mindig ingyen adnád, akkor soha semmi pénzt nem csinálnál az üzletben, igaz? Tegyél ajánlatot valami olyanra amit az érdeklődőid megfizetnek, ezzel mutatják az érdeklődésüket és az elkötelezettségüket.

Például az emailjeidben küldj ki affiliate termék linkeket, vagy saját oktató anyagokat amiket az emberek olcsón megvásárolhatnak.

4. Személyes megnyilvánulás

Amikor vezető leszel, menned kell néhány plusz kilométert a heti csapattréningekhez.

Ez létre fog hozni egy közösségi érzést, és a nagyszerű csapat környezet erősíti a kapcsolatodat a csapattal, és akkor kezd az embereknek az az érzése lenni, mintha már régóta ismernének.

5. Magas árú ajánlattétel

Most van itt az ideje, hogy felkínáld az ügyfeleidnek a magas árú ajánlatodat, mert már tudják, hogy jó lesz nekik és igazat adnak a számodra, hisznek neked.

Most megoszthatod az MLM üzleti lehetőségedet és az előnyeit a veled való munkának. Ne próbáld meggyőzni, vagy könyörögni nekik.

Lásd el őket a megfelelő üzleti információkkal, és hagyd, hogy a saját döntéseiket hozzák meg nélküled. A tény az, hogy az emberek szívesebben üzletelnek veled amikor megbíznak benned.

Ha követed a fenti lépéseket megfelelően, akkor lehetővé teszed, hogy a potenciális ügyfelek eladják maguknak a termékeket és a szolgáltatásokat.

6. Ismételd az egészet minden nap!

Menj végig a folyamaton, és megtudod, hogy neked mi működik a legjobban, és mi nem működik, végezd el a beállításokat a közösségi oldalakon, és ismételd meg a folyamatot újra és újra.

Fókuszban a jövedelem termelő és érdeklődőket generáló tevékenységek és ne az emailekkel és a telefonnal foglalkozz. Fókuszálj, a következetesség és a kitartás kulcsfontosságú!

Hozz egy döntést, hogy elkötelezett vagy az üzletben, és nem számít, hogy meddig tart.
Kövesd ezt az értékesítési ciklust, és hajtsd végre az összes siker stratégiát naponta!

Most kezdd el összekötni magad az emberekkel, és hozz létre hosszú távú kapcsolatokat!

van itt valami ami érdekelhet

Én ezt a marketing rendszert használom.

Kérd a hozzáférést és megmutatom!

Beréti Menyhért

Beréti Menyhért

Modern Hálózatépítés Szakértő

Szakterületem a blog központú értekesítési csatornák tervezése és kivitelezése hálózatépítőknek. 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Amit tanítok azt én is mindennap használom a blogok és értékesítési csatornák építése közben. A Modern Hálózatépítést és annak technikai megvalósítását mutatom be a cikkekben és az oktatóanyagokban.

Megosztás