Online hálózatépítés – Mire van szükséged hozzá?

írta Online Hálózatépítés, Vonzás Marketing

Ha jól megy az online hálózatépítés akkor az érdeklődők automatikusan jönnek az üzletedbe. Itt arról beszélek, hogyan lehet másképp a piacra lépni

Ma arról fogok beszélni, hogy hogyan lehet a hagyományoshoz képest másképpen a piacra lépni a hálózatépítésben – és ez az online marketing stratégiák használatával történik.

Vannak akik ezzel a módszerrel egészítik ki a hagyományos módszereiket, és van néhány ember akik teljes egészében az online marketing stratégiákat használja elsődleges módszerként az üzletépítés során.

Ha megtanulod az online hálózatépítés módszereket, akkor nem kell kergetned az embereket többé, hogy csatlakozzanak az üzletedhez!

A vonzerő az ami sikerre viszi az MLM üzletedet az interneten.

Ahelyett, hogy azt a gondolkodásmódot vennéd fel amit a hagyományos mlm hálózatépítők, másképp kell hozzáállni ehhez a témához, mert ez a vonzás marketingről szól.

Mi az a vonzás marketing?

Ez azt jelenti, hogy felépítesz egy állandó jelenlétet az interneten, és az érdeklődőknek értéket adsz ingyenesen, olyan információkat amik segítenek megoldást találni a problémáikra, és az arra kíváncsiak kérni fogják a segítségedet.

Ahhoz, hogy jól tudd alkalmazni a vonzás marketing módszereket, sok értékes információt kell adni, és vezető szakértőként kell pozicionálni magad.

Ugye te is csak olyanoktól vásárolsz szívesen valamit, akik értenek ahhoz amit el akarnak adni neked?

Ha belegondolsz, ez hasonló mint a hagyományos marketing képzések, mert ott is alkalmazzák a heti vagy havi oktató rendezvényeket, képzéseket, csak itt előbb adjuk az értékes információt mielőtt bárkivel is személyes kapcsolatba kerülnénk.

Mi kell ahhoz, hogy létre hozz egy vonzás marketing rendszert?

Egy vonzás marketing rendszert elég alacsony áron fel lehet építeni, talán azt is mondhatom, hogy csak Te kellesz az eredményekhez, mert az eszközök készen állnak csak össze kell rakni őket.

Íme néhány dolog amit ajánlok, hogy elkezdjed az interneten építeni az üzletedet:

  1. Szükséged van egy blogra, ez mindennek a központja, ez az agy, ide vezetsz minden forgalmat.
  2. Szükséged van néhány feliratkozókat gyüjtő oldalra is.
  3. Szükséged van egy Google+ profilra és oldalra.
  4. Szükséged van egy Facebook profilra és oldalra.
  5. Hozz létre egy Twitter profilt is.
  6. Talán a legfontosabb, hogy kell egy automata email küldő – egy email marketing rendszer.
  7. Mindenképpen kell egy YouTube fiók, a videók nélkül ma már nincs online marketing

Ezek csak azok a minimum eszközök amivel rendelkezned kell, hogy sikeresen elindulhass a vonzás marketing világában.

Ez mind oké, ez rendben, de hogyan irányíts forgalmat az online marketing rendszeredre, hogy az emberek megtaláljanak?

Hogyan kell forgalmat vezetni ezekre a helyszínekre, hogy egy izgalmas téma, mint az internetes MLM üzletépítés beinduljon és elkezdjenek az emberek érdeklődni?

Amikor először elkezdtem, én csak a SEO-ra (Search Engine Optimization) keresőoptimalizálásra összpontosítottam. Írtam a blogbejegyzéseket és figyeltem arra, hogy követem a SEO irányelveket, remélve, hogy a Google jó rangsort ad.

Nos, ez egyszerűen nem volt elég! Ha csak erre építesz az eredmény nem mindig jön! Szóval be kellett vezetnem egyéb stratégiákat.

Most már használom a backlinkeket (visszamutató linkek az oldalra vagy egy bejegyzésre), a videókat, és a szociális média oldalakat, hogy a blogomat minél jobban láthatóvá tegyem az interneten.

Tehát meg kell ismerni és napra késznek kell lenni ezekből a módszerekből, hogy hogyan kell forgalmat vezetni a blogra.

Hogyan tanulhatod meg, és hogyan kell elkezdeni a vonzás marketinget az interneten?

Én sokat kutattam az elején. És végül csatlakoztam egy vonzás marketing rendszerhez, amely pontosan megmutatja, hogy hogyan kell beállítani egy online rendszert.

Ez a rendszer magába foglalja a feliratkozó oldalakat és végig vezet a folyamaton lépésről lépésre.

Ez megvalósítható önállóan is, ha hajlandó vagy elkötelezni magad és vállalni a sok időt és munkát.

Most már vonzom az érdeklődőket akik engem keresnek, ahelyett, hogy megpróbálnám mindenkinek megmutatni a lehetőséget.

Igen, tudom, hogy a három lépés szabály működik néhány embernek, de az emberek többsége előnyben részesíti az online marketing módszereket!

Ha a hagyományos módszerek a network marketingben nem igazán működnek a számodra, akkor meg kell tanulnod az okos marketing stratégiákat, hogy sikeres legyél az üzletedben.

És azt se felejtsd el, hogy van más lehetőség is amit választhatsz a network marketing helyett.

van itt valami ami érdekelhet

Én ezt a marketing rendszert használom.

Kérd a hozzáférést és megmutatom!

Beréti Menyhért

Beréti Menyhért

Modern Hálózatépítés Szakértő

Szakterületem a blog központú értekesítési csatornák tervezése és kivitelezése hálózatépítőknek. 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Amit tanítok azt én is mindennap használom a blogok és értékesítési csatornák építése közben. A Modern Hálózatépítést és annak technikai megvalósítását mutatom be a cikkekben és az oktatóanyagokban.

Megosztás