Online MLM – Hogyan szerezz érdeklődőket?

írta Online Hálózatépítés, Üzletépítési Tippek

Mindenki mindig panaszkodik, hogy nincs elegendő érdeklődője, és nem tudja elég ember figyelmét felkelteni az online mlm üzletére.

Szóval én régóta figyelemmel kísérem ezt a problémát.

Vajon nem érdeklődnek az emberek? Nem fontos a számukra a plusz pénzkereset vagy a pénzügyi szabadság?

Hát persze, hogy igen! Érdekli az embereket az online mlm üzlet csak van valami amit nem mutatsz meg, amit meg kellene!

Minden marketinges tudja, hogy az érdeklődő az üzemanyag a marketing motorokhoz.

Azonban… az érdeklődők nem jelentenek semmit, ha nem tudod, hogyan kell átalakítani az érdeklődőket ügyfelekké és értékesíteni nekik a termékeidet vagy az online mlm üzletedet!

De elsődlegesen magadat, mert Te leszel az aki miatt egyre jobban érdeklődnek az emberek, hogy mit csinálsz, miben tudsz nekik segíteni. És ha ezt látják akkor vásárolni is fognak, vagy csatlakoznak hozzád.

Két dolgot kell ügyesen csinálni az online mlm üzletépítésben

1. Érdeklődők generálása.

2. Azon érdeklődők megszerzése akik azonnal átalakulhatnak vásárlókká és értékesíteni lehet nekik, vagy csatlakoznak az online mlm üzletedhez. (hozzá teszem, hogy ez egy nagyon kis létszáma a célpiacodnak)

Ha ezeket nem tanulod meg helyesen, akkor hamarosan az internet temetőben találod magad eltemetve, és nem marad más csak az elvesztegetett idő és a sok hirdetésre elköltött pénz emléke.

Pontosan úgy, mintha csak a hagyományos módszereket alkalmaztad volna a hotelokban és a kávézókban.

Oké. Szóval hogyan lehet a legjobban csinálni mind a kettőt az online MLM – ben?

1. Az érdeklődő generálását, és
2. Megszerezni azokat akik már érdeklődők az online mlm iránt, és értékesíteni azoknak akiknek lehet.

Nos, annak érdekében, hogy létrehozz elegendő minőségi érdeklődőt az online mlm üzletedhez, használnod kell valamilyen formában a fizetett hirdetéseket.

Példa a fizetett hirdetés stratégiára a pay-per-click (kattintás alapú hirdetés) Google vagy Facebook PPC.

Egy másik példa a fizetett hirdetésekre a banner hirdetések, amelyeket mellesleg elég olcsón lehet futtatni. És ezáltal rengeteg érdeklődőd lehet nagyon gyorsan.

Hogyan szerezheted meg a már érdeklődő ügyfeleket az online MLM üzleted számára a fenti módszerekkel?

És miért hívom “közvetlen válasz” – nak?
Azért mert egyszerűen reagálsz a leendő ügyfelek igényeire.

Ők már aktívan keresnek valamit.

Nem név szerint téged, nyilván, de ők beírják a kulcsszavakat, amelyek vonatkozhatnak az ajánlatodra. Vagy legalábbis keresnek weboldalakat amiket olvasnak, hogy hátha találnak valami jó ajánlatot, illetve megoldást a gondjaikra.

És íme, itt van a te bannered vagy a szöveges hirdetésed, amelyben bemutatod, hogy “Itt van! Itt a válasz minden bajodra!”

Érzed, hogy mennyire jó és kényelmes ez a helyzet? Te csak egyszerűen tedd magad azok elé, akik már most keresik a válaszokat, hogy segíts nekik az ajánlatoddal.

Tehát a következőket pirossal írd fel magadnak mert ez az egyik legfontosabb, hogy online mlm üzletet csinálj:

Mint egy szakértőnek a piacodon, szükséged van valamilyen email marketing stratégiára ahhoz, hogy elegendő érdeklődőt vezess az értékesítési tölcséredbe.

A szociális médiában az ingyenes reklámozás nem fogja hozni a megfelelő számokat, nem lesz elegendő. Nem fogsz következetesen 10-15 érdeklődőt generálni egy nap az üzleti cikkekkel vagy a közleményekkel, és videó megosztásokkal sem.

Szükséges a 10-15 célzott online MLM érdeklődő naponta, hogy láthasd a folyamatos növekedést az üzletedben.

Te is csak az idődet vesztegeted a szociális médiában mint olyan sokan mostanság?

Itt van, hogyan kell jobban csinálni az online mlm üzletépítést

Tehát, hogyan használod egyáltalán a szociális médiát? Videókon beszélsz, cikkeket írsz és azokat osztod meg?

Sok mindent lehet, de talán ez nem az amit a komoly érdeklődők várnak.

Ezek a stratégiák nem segítenek átalakítani a forgalmat ismételt vásárlókká vagy tagokká az online MLM üzletedbe

Amikor az érdeklődők beírják a nevedet a Google – be, na az az igazi, hidd el nekem! Olyankor szeretnének megtudni valamit rólad. Valami értékeset találni.

Olyan tartalmakat amiket Te hoztál létre, amely segít bizalmat építeni, és szakértőként mutat be.

Mert…, és ez a lényeg, ez az igazi Vonzás Marketing!

Mindannyian inkább vásárolunk olyantól, és dolgozunk szívesen azzal akit ismerünk, megbízunk benne, és akinek a véleményét értékeljük.

És a feladat az, hogy az érdeklődők érzzék, hogy Te vagy az!

Ez valójában teljesen egyszerű!

Egyszerűen állj le az üzleti lehetőséged és a terméked reklámozásával.
Teremts olyan helyzetet, hogy segíts az embereknek abban amire szükségük van. Először adj választ a kérdéseikre, egy kis technikai támogatás, egy-két mit és hogyan csináljunk oktató anyag.

Például ahelyett, hogy azonnal megmutatnád, hogy az érdeklődő mit tehet érted (vásároljon terméket, vagy csatlakozzon az üzletedhez) állítsd le magad és kérdezd meg mit tehetsz érte.

Hogyan lehet értéket adni az emberek életébe egy pillanat alatt? Különösebb igénybevétel nélkül, anélkül, hogy bármit is várnál cserébe?

Ha az üzletedet offline is építed, ugyanazok az elvek érvényesek, de ott általában korlátozottak a lehetőségeid, hogy hány új kapcsolatot tudsz kialakítani és fenntartani. Csak azért, mert túl kevés az idő.
De ha online MLM üzletet építesz az egész világot elérheted, nincsenek határok!

Mert több száz vagy több ezer emberrel tarthatod a kapcsolatot a világ minden pontjáról a legkorszerűbb kommunikációs technológiákkal.

Szükséged van egy automata email marketing rendszerre, egy hírlevél szoftver, vagy autorespondernek is nevezik.

Ajánlj valamit ingyen, például egy többnapos email képzést, vagy más érték alapú tartalmat cserébe az elérhetőségekért. Ezután egyszerűen csak kövesd nyomon az embereket és adj továbra is értékes tartalmat az emaileken keresztül.

Ezek a segítő információk létrehozzák a kapcsolatot. Kár aggódni azért, hogy az az ember valódi érdeklődő-e vagy sem, és esetleg fogsz-e vele együtt dolgozni.

Adj óriási értéket, és ahogy telik az idő, az új kapcsolatok megismernek és megbíznak benned, mint a vezetőben akit kerestek, és végül önmaguktól csatlakoznak az online MLM üzletedhez.

De hogyan lehet olyan termékeket, és magas színvonalú tartalmat küldeni az előfizetőidnek?

Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, van egy eszköz rendszer, egy email marketing rendszer ami rendelkezésre áll, és ami vezet téged a helyes úton.

Ezzel az email marketing rendszerrel nem csak tartalmat tudsz küldeni az előfizetőidnek, hanem eltudod látni őket minden olyan termékkel, amely megfelel az ígényeiknek, és ezáltal jövedelmet hoz a számodra.

Az egyik legjobb amit ismerek annak a neve Getresponse.

Ez azért jó mert különösen kívánatos, hogy egy email marketing rendszer sokkal több legyen, mint csak információkat szállító termék.

Ez az első és legfontosabb, a coaching rendszer, a videó gyűjtemény megtanít lépésről-lépésre pontosan, hogyan kell megépíteni és működtetni a rendszereket amik a sikerhez vezetnek.

Ha nem akarsz hónapokat várni, hogy pénzt keress az online MLM üzletedben, akkor helyezd előtérbe az értékes tartalmad reklámozását a szociális médiában.

Ennek az az előnye, hogy szolgálod az embereket és minőségi forgalmat generálsz az online MLM üzleted számára, mert csak az fogja megnézni vagy elolvasni akit az érdekel.

És igen, ez így időigényes, sokáig tart… valószínüleg több hónapig fog tartani mire valaki vásárol vagy csatlakozik!

És én hiszem, hogy nem akarsz hónapokat várni, hogy pénzt keress az online mlm üzletedből!

Ezért tanácsolom neked, hogy állíts be egy email marketing rendszert, amely illeszkedik a kölségvetésedhez. És tervezd meg vele, hogyan fogod az érdeklődőket vásárlókká, vagy csatlakozókká alakítani már a kezdetektől fogva.

És ugyanakkor kezdj dolgozni a bizalom kiépítésén, létrehozni a hitelességedet, következetesen közzétenni az új tartalmakat, amik segítik az embereket.

Az új tartalmak következetes közzétételéhez szükséged van a blogra.

Így ismertté teszed magadat az interneten és a szociális hálózatokon.

Az egyik legnagyobb tanulság lehet az online MLM üzletépítőknek, hogy gyakorlatilag lehetetlen, hogy sikeres legyél, ha mindenki ugyanazokat a dolgokat csinálja és azonos stratégiákat hajt végre.

A siker leggyakrabban azokon a dolgokon múlik, amelyek segítenek megkülönböztetni Téged a tömegtől.

Ez a képesség a Getresponse marketing rendszer segítségével pontosan elérhető.

Ha úgy gondolod, hogy hasznosak lehetnek ezek a tanácsok mások számára is az ismerőseid körében, akkor oszd meg velük ezt az információt!

van itt valami ami érdekelhet

Én ezt a marketing rendszert használom.

Kérd a hozzáférést és megmutatom!

Beréti Menyhért

Beréti Menyhért

Modern Hálózatépítés Szakértő

Szakterületem a blog központú értekesítési csatornák tervezése és kivitelezése hálózatépítőknek. 2008-óta foglalkozom online marketinggel. Amit tanítok azt én is mindennap használom a blogok és értékesítési csatornák építése közben. A Modern Hálózatépítést és annak technikai megvalósítását mutatom be a cikkekben és az oktatóanyagokban.

Megosztás