Miben tudok segíteni neked?

[Miért hallgass rám, ha online hálózatépítésről van szó?]

AZÉRT INDÍTOTTAM EL EZT AZ OLDALT,
HOGY SEGÍTSEK NEKED,
HA ABBAN A HELYZETBEN VAGY amiben ÉN IS VOLTAM…

…Így itt megoszthatom a sikeres marketing tapasztalatokat és üzleti tanulságokat, amelyek a javadat szolgálhatják, és segítenek a vállalkozásod építésében.

Ezen a weboldalon ötleteket, tippeket és marketing technikákat osztok meg, mint például a lista építés, a vonzás marketing stratégiák, blogírás vagy a email marketing.

Fogadd el ezt a segítséget, vegyél részt a tréningeken, olvasd a bejegyzéseket és szólj hozzá ahol lehet, mondd el az ötleteidet amiket megosztanál velem és másokkal, vagy tegyél fel kérdéseket!

Ha hasonló vállalkozásokat építesz, mint én, és még nem találtad meg a sikeredet, amit keresel, akkor itt vagyok, hogy segítsek neked, és a vállalkozásod úgy épüljön, ahogyan azt megálmodtad, hogy sikeres legyél az interneten dolgozva.

Üdvözöllek a nevem Beréti Menyhért és köszöntelek a weboldalamon!

 

A Modern Hálózatépítés portál és a hozzá tartozó marketing rendszer alkotója vagyok, aki az új típusú ügyfélbarát rendszereket és stratégiákat alkalmazza az online hálózatépítés során.

Néhány évvel ezelőtt a fejembe vettem, hogy az interneten fogok MLM vállalkozást építeni. Rájöttem, hogy sok ember választaná ezt az utat de megfelelő tudás és képzés hiányában nem sikerül nekik.

Így célul tűztem ki azoknak az embereknek a segítését akik az interneten MLM vállalkozást építenének.

Először is köszönöm, hogy ellátogattál a weboldalamra! Úgy gondolom ez most egy különleges helyzet, és bizonyára érdekel, hogy miben tudok segíteni neked és talán kíváncsi is vagy honnan indultam.

Nagy valószínűséggel hasonló helyzetből mint amiben te is vagy jelenleg. Számos kudarc után újra, és újra, és újra kezdve az egészet, és sokszor teljesen a nulláról…

MINDEN A KILENCVENES ÉVEK ELEJÉN KEZDŐDÖTT, AKKOR AMIKOR MAGYARORSZÁGOT ELLEPTE AZ MLM LÁZ.

 

Lényegében azonnal megfertőzött a szabadság és függetlenség mámora, és az amúgy is nagy álmok és célok még nagyobbra nőttek. Ám ez a hirtelen láz hamar elmúlt mikor a barátok, rokonok és ismerősök, no meg a régi iskolatársak nem osztoztak a lelkesedésemen, pedig jól megtanultam a prezentációt és a köröket is szépen rajzoltam. A családi bemutatók hamar véget értek és nem értettem miért nem akar mindenki szabad és gazdag lenni.

Néhány év múlva ismételten előkerült egy új lehetőség és a szunnyadó parázs ismételten lángra kapott. De ez most más volt, nagyobb és erősebb! Ekkor már a párommal nem álltunk meg a családi bemutatóknál.

Nyilvános bemutatókat szerveztünk, termeket béreltünk, képzésekre és rendezvényekre jártunk sőt vállalkozást alapítottunk, de valahogy sehogy sem tudtunk megismerkedni az ebben az üzletben oly sokszor emlegetett jövedelmi szintekkel.

Elkönyveltem ismét egy csalódást és más vállalkozások irányába fordultam. Jó néhány év eltelt, megfordultam pár országban és megtanultam néhány szakmát, dolgoztam sok száz emberrel.

Egyszer csak úgy döntöttem, hogy elég volt, most valami egészen mást fogok csinálni. Vettem egy számítógépet, ekkor 2008-at írtunk. Addig még nem is nagyon láttam közelről, de tudtam, éreztem, hogy az internet egy teljesen más világ. Elkezdtem tanulni, megismerni, és rájöttem hogy óriási lehetőségek rejlenek benne.

Így fordultam az internethez és kemény munkával és elhatározással megtanultam, hogyan építhetem a vállalkozásomat az interneten olyan üzleti stratégiákkal, mint a blog marketing, a közösségi média és sok más online marketing technika. Amiket jelenleg nemcsak a vállalkozásom építésére használok, de arra is, hogy segítek más embereknek sikerrel építeni az üzleti tevékenységüket.

Természetesen mint sok minden mást is, az internetes üzletépítést is rosszul kezdtem, de a hibákból amiket elkövettem sokat tanultam. Azt hittem, hogy apróhirdetések feladásával és vagy klón weboldalakkal lehet hosszútávú eredményt elérni, de tévedtem.

Mivel itthon nincs nagy hagyománya az online hálózatépítésnek, csak néhány követésre méltó példa van így külföldről kell importálni a marketing tudást. Elkezdtem hát kutatni az információk után és megtaláltam a forrásokat amiben egy teljesen új világ tárult fel előttem és egy új kép kezdett körvonalazódni.

A MODERN HÁLÓZATÉPÍTÉS VILÁGA, AZ INTERNETES ÜZLETÉPÍTÉS, AHOL MÁR NEM ÉN ÜLDÖZÖM AZ EMBEREKET, HANEM ŐK KERESNEK MEG ENGEM HA AKARNAK TŐLEM VALAMIT.

 

Olvastam sok száz weboldal, vásároltam több ezer oldalnyi és több száz órányi oktató videó anyagot és megértettem, hogy a régi elavult üzletépítési technikákat teljesen félre lehet tenni, nincs egyáltalán szükség rá, hogy a barátaim, ismerőseim listáját összeírjam vagy kényszer ismeretségeket kössek majd telefonon hívogassam őket, hogy nézzenek meg egy bemutatót és csatlakozzanak az üzletemhez vagy vegyenek végre valamit tőlem.

Ehelyett inkább olyan felvilágosító és oktató tevékenységet érdemesebb végeznem, aminek következtében azok az emberek akiket érdekel ez a szakma és megvan bennük a változtatáshoz szükséges égető vágy és akarat és persze taníthatóak, ők keresnek meg, hogy szeretnének velem dolgozni.

Ezen a weboldalon az évek alatt megtanult, és folyamatosan frissített marketing technikákat, tippeket, ötleteket osztok meg, amiket én is alkalmazok és működnek. Hiszen akkor nem olvasnád ezeket a sorokat, igaz?

Tehát ez az amire számíthatsz tőlem ha olvasója maradsz az oldalnak.

AZÉRT HOZTAM LÉTRE EZT AZ OLDALT, HOGY SEGÍTSEK AZOKNAK, AKIK KOMOLYAN GONDOLJÁK AZ ONLINE HÁLÓZATÉPÍTÉST.

 

Voltam már több üzletben és némelyikben csúfos kudarcot vallottam, úgyhogy tudom, milyen érzés megtenni mindent amit tanítottak, hogy azt kell csinálni, és még mindig sehol semmi eredmény.

Ajánlom ezt az oldalt, azoknak akik már az MLM iparban vannak és azoknak is akik még csak gondolkodnak rajta.

Élvonalbeli marketing információkat adok, valamint tippeket, ami valóban segít az MLM vállalkozásod számára hogy azt a növekvő szintre emelhesd!

Ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek és sikerüljön az online hálózatépítés, akkor jó helyen jársz.

MIRŐL LESZ ITT SZÓ, MI AZ AMIT MEGTUDHATSZ, MEGTANULHATSZ, HA FIGYELEMMEL KÍSÉRED AZ ITT MEGJELENŐ BEJEGYZÉSEKET, VIDEÓKAT AZ ONLINE hálózatÉPÍTÉSRŐL?

 

 • Mi az a Modern Hálózatépítés és miért ezt alkalmazzák a profik az internetes MLM üzletépítésre?
 • Mi az amitől hatékonyabb és biztosabb jövedelem forrás a Modern Hálózatépítés koncepciója, mint a hagyományos üzletépítési módszerek
 • Miért sikertelen a legtöbb MLM üzletépítő (pontosabban a piac 95-97%-a)
 • Mi az amit nem csinál és mi az ami nélkülözhetetlen egy modern hálózatépítő számára?
 • Mihez kell értened és mihez nem feltétlenül, hogy felépítsd az internetes MLM üzleti központodat?
 • Hogyan érdemes elkezdeni a Modern Hálózatépítést?
 • Milyen eszközöket kell használnod?
 • Ingyenes vagy fizetős alkalmazások, melyiket mikor?
 • Lista építés a hideg piac legforróbb jelöltjeiből, a Modern Hálózatépítőnek is van listája csak ez teljesen más mint a hagyományos, hogy összeírod a névlistádat (család, barátok, ismerősök, stb…)
 • Közösségi marketing, építesz vagy rombolsz?
 • Google+, Facebook, YouTube, Twitter és társaik, melyiknek mi a szerepe, hogyan és mikor használd?
 • Videó alkalmazások, videó marketing ami nélkül már egyre nehezebb bármilyen internetes üzletépítés.
 • Blog marketing avagy a tartalom a király
 • Blogszerkesztés, készítés
 • Automata üzletépítés

Folytathatnám még a sort hosszasan de ez úgy is ki fog derülni, most csak néhányat ragadtam ki a palettából!

Mi az amiről biztosan nem lesz szó ezen az oldalon?

 

Nem fogok írni és beszélni a jelölt kutatás hagyományos módszereiről és hogy hogyan fejleszd ki magadban ezeket a képességeket (amúgy sem szeretem a “jelölt” szót ebben az értelemben).
Nem fogsz kapni tőlem “gyorsan gazdagodj meg” tippeket Nem fogok mondani furmányos meghívási és lezárási technikákat.

A Modern Online Hálózatépítést Mesterfokon fogom megtanítani neked, ha te is akarod…

Kezdd itt! Kattints a gombra és iratkozz fel, tartozz Te is a MODERN HÁLÓZATÉPÍTŐK közé akik pénzt keresnek az interneten!

van itt valami ami érdekelhet

Én ezt a marketing rendszert használom.

Kérd a hozzáférést és megmutatom!

Megosztás