Szerzői jogok

Modern Hálózatépítés © 2019 Minden jog fenntartva!

A https://modernhalozatepites.hu és aldomainjeinek teljes szöveges és képi tartalma, beleértve a hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat, videókat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján)

A weboldal teljes szöveges és videós tartalma és annak egyes részei, engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, beleértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást.

A szerző neve: Beréti Menyhért és a Forrás: https://modernhalozatepites.hu megjelölésével és előzetes írásbeli engedélyével, kattintható, működő link használatával a tartalom felhasználható.

Amennyiben a tartalom felhasználása az előzőeknek nem felel meg, a felhasználás díja: 19 900 Ft szavanként naponta.

Jogi nyilatkozat

A https://modernhalozatepites.hu tulajdonosa Beréti Menyhért. FIGYELEM! Ez az oldal nem hivatalos oldala az itt bemutatott üzleti lehetőségeknek, eszközöknek, rendszereknek. Az oldalon található információk a saját tapasztalatomat és nézőpontomat mutatják be.

A termékekkel kapcsolatosan leírt vagy elmondott információk a hiteles tájékoztatást szolgálják, és nem vonatkoznak vagy használhatóak bárminemű jövedelemszerzésre és esetleges elmaradására sem.

A termékek rendelésével, használatával tudomásul veszed az itt leírtakat.

Az oldalon bemutatott eredmények nem garantáltak, sokkal inkább alkalmasak arra, hogy bemutassam, hogy mi az ami lehetséges!

Az esetleges bemutatott keresetek nem átlagosak és nem arra szolgálnak, hogy garantáljam azok elérését, hanem sokkal inkább arra, hogy bemutassam, mi az, ami lehetséges. A siker elérése, kemény munkát igényel és mindig a személy teljesítményén múlik, mint bármilyen más üzlet vagy vállalkozás esetében!

Megosztás